Kukkakauppa Muuramessa on mukana elämän iloissa ja suruissa

Siirry Galleriaan
 Kukkakauppa Muuramessa palvelee sinua eri tilanteissa.

Kukkakaupastamme Muuramen keskustassa löydät piristystä omaan kotiin, ystävälle tai naapurille vietäväksi. Putiikistamme voit napata mukaan valmiit kimput tai koota omanlaisesi asetelman. Toimitamme kimput ja asetelmat juhlaan kuin juhlaan. Arkkukoristeet ja muun rekvisiitan sekä koristekukat hautajaisia varten saat myös samasta paikasta. Kokenut henkilökuntamme luo aina juhlan tunnelmaan sopivat koristukset.


Valmistamme erilaiset kukkalaitteet, kuten kimput, seppeleet ja arkkukoristeet. Järjestämme myös muistotilaisuuspaikkojen sekä muiden juhlapaikkojen ja kappeleiden koristelun toiveidesi mukaan. Kukkalaitteen, asetelman tai kimpun lopullinen hinta määräytyy työn osuuden lisäksi kukista ja niiden määrästä sekä käytetyistä sidontatavoista. Saatavuus vaihtelee sesongeittain, joten soita tai tule paikanpäälle keskustelemaan toiveistasi. 

 

Galleriassamme näet esimerkkejä valmiista kimpuista.

 

Kukat ja muut tuotteet voit tilata suoraan eKukka palvelusta. Katso lisää:

Yksilöllisen palvelun ja korkean laadun kukkakauppa

Kukkakaupassamme jokaista asiakasta palvellaan yksilöllisesti. Suunnittelemme asiakkaan näköiset kimput ja asetelmat tilanteeseen ja juhlan aiheeseen sopivaksi. Kuuntelemme asiakkaan toiveita tarkasti. Voit myös jättää päätösten tekemisen ammattilaisen käsiin ja yllättää vieraidesi lisäksi myös itsesi! Oikeanlaisilla koristuksilla voit luoda haluamasi tunnelman juhliisi tai tuoda ripauksen iloa arjen keskelle.


Olemme erikoistuneet surusidontaan ja koristeluasetelmiin. Asetelmat ja surulaitteet ovat aina yksilöllisiä, ja ne suunnitellaan tilauksesta asiakkaan näköisiksi.


Kaikki käsityönä toteutettavat asetelmamme luodaan tuoreista kukista ja kasveista. Ammattilaisemme taitavat asetelmien oikeanlaisen käsittelyn sekä niiden valmistuksen että kuljetusten aikana. Näin voimme varmistaa, että lopputulos on korkealaatuinen ja vastaa asiakkaan toiveita.

Ota yhteyttä

Kukkakaupan lisäksi hautaustoimistomme on tukenasi silloin, kun kohtaat surua. Me hallitsemme hautajaisten järjestämisen. Luomme tilaisuuden, joka on varmasti poisnukkuneen läheisesi näköinen. Varmistamme kaikkien järjestelyjen sujuvuuden hautajaisten aikana.


Kauttamme saat myös kokonaisvaltaista neuvoa ja opastusta, kun sinun on aika jatkaa elämää kuolemantapauksen jälkeen. Muuramen Kukka- ja Hautaustoimisto Kannel on apunasi, eikä sinun itsesi tarvitse tietää mitään hautajaisten järjestämisestä – me huolehdimme kaikesta.


Monipuolinen ja ammattitaitoinen kukkakauppa Muuramessa hoitaa kukat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Lue lisää hautauspalveluista